Pályázat - Ápoló munkakör

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 2 fő ápoló munkakör betöltésére.

Munkavégzés helye: „Ezüsthíd” Idősek Otthona (cím: 3580 Tiszaújváros, Bartók Béla út 5.).

Feladatai : az idősek otthonában ellátást igénybe vevő teljes körű ápolása-gondozása 12 órás műszakokban nappal, vagy éjszaka, havi beosztás szerint.

A jogviszony időtartama: határozatlan idejű kinevezés, 4 hónap próbaidő kikötéssel.

Jelentkezési feltételek:

  • önéletrajz,
  • általános ápoló és általános asszisztens végzettség, vagy OKJ ápoló végzettség
  • bejegyzésmentes, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a Kjt. 20. § (4) és (5) bekezdésének megfelelően,
  • hozzájáruló nyilatkozat az álláshirdetésben foglalt személyes adatok az álláshirdetéssel összefüggésben szükséges kezeléséhez.

Bérezés a Közalkalmazottak Jogállásáról szóló törvény szerint.

A jelentkezéseket a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központba, Poropatich Péter Intézményvezetőhöz kell eljuttatni Tiszaújváros, Kazinczy út 3. címre. Jelentkezni csak a jelentkezési feltételekben felsorolt iratok együttes benyújtásával lehet, ellenkező esetben a jelentkezés érvénytelen. Kérjük a borítékon feltüntetni az állás iktatószámát: 2391/2017., valamint a munkakör megnevezését: ápoló.

Az álláshirdetés megjelentetője fenntartja magának a jogot arra, hogy az álláspályázati eljárást eredménytelenné nyilváníthatja.

A jelentkezések beérkezésének határideje: 2017. november 06.
A pályázatok elbírálásának határideje: 2017. november 15.
Az állás 2018. január 01. napjával tölthető be.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Poropatich Péter intézményvezetőnél a 49/548-190-es telefonszámon lehet. A pályázati felhívás az NKI honlapján 2391/2017. azonosító számon 2017. október 20. napján megjelenik.

Tiszaújváros, 2017. október 16.

Poropatich Péter
intézményvezető