Zöld növényi hulladékok

HIRDETMÉNY

Tájékoztatjuk a település lakosságát, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2020. március 12. napjától megkezdi és a hulladéknaptárban foglaltak szerint 2 hetente, csütörtöki napokon elvégzi a házhoz menő zöld növényi hulladékok begyűjtését és elszállítását.

A zöld növényi hulladékok az erre a célra rendszeresített és a BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott „Zöldhulladék gyűjtőzsák” feliratú ingyenesen biztosított zsákokban adható át.

A zsákokban falevél, fűnyesedék, gyom helyezhető el. A nagyobb méretű faágak 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett.

A szolgáltató a nem kötegelt ágakat, valamint a háztartási hulladékot és a zöld növényi hulladéknak nem minősülő hulladékokat tartalmazó zsákokat nem szállítja el.

A zöld növényi hulladékokat tartalmazó zsákokat a szállítási napot megelőző napon 18 órától a gyűjtés napján 6 óráig lehet kihelyezni az átadási pontra.

Negyedévente ingatlanonként 250 kg nem veszélyes hulladék – közte a zöld növényi hulladék – a hulladékudvarba is beszállítható.

A hirdetmény megtekinthető a Tiszaújvárosi Krónika c. újságban, továbbá a www.tiszaujvaros.hu honlapon és a City App-on is.

Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal