Vasárnapi útlezárások

Tisztelt Városlakó!

Tájékoztatjuk, hogy 2020. szeptember 6-án vasárnap 9:00 - 16:00-ig bonyolítjuk le a XXIX. Tisza Triatlon versenyt. A verseny központja az idei évben is a termálfürdőben lesz kialakítva.

A verseny kerékpáros számát a Lévay úton (SPAR áruház és Szent István úti körforgalom között), a Szent István úton (a körforgalomtól az Örösi útig), az Örösi úton (a Szent István úttól kifelé eső rövid szakaszon) és a Kesznyéten felé vezető utakon rendezzük meg.

Kérjük, hogy ezen az útvonalon a fent jelzett időpontokban lehetőleg ne parkoljon, és ne közlekedjen a verseny balesetmentes lebonyolítása érdekében. A Lévay és a Szent István úton történő keresztirányú áthaladást átengedő pontokon biztosítjuk.

A verseny futószámát a termálfürdő és a tiszaszederkényi volt általános iskola közötti útszakaszon bonyolítjuk le, ezért kérjük, hogy ezt az útvonalat a verseny ideje alatt ne használja. Kerülési lehetőség a tiszaszederkényi városrész felé az ipari parkon keresztül lehetséges.

ÚTLEZÁRÁSOK:

2020. szeptember 6-án vasárnap

Lévay út: 09:00 - 15:30 óra

Szent István út: 09:10 - 15:30 óra

Örösi út és Kesznyéten felé vezető út: 09:40 - 15:30 óra

A termálfürdő és Tiszaszederkény közötti útszakasz: 08:30 - 16:00 óra

Mindkét napon rendezők és rendőrök fogják irányítani a forgalmat, és igény esetén további információval fogják Önt ellátni.

Tisztelettel kérjük, hogy együttműködésével segítse a rendezvény sikeres lebonyolítását.

Mindkét napon állandó rendőri irányítással történő áthaladást biztosítunk az alábbi pontokon:

• a Kertvárosból a régi városrészbe, a Bethlen Gábor út és Lévay út kereszteződésében (református templom, Castello Cukrászda)

• a Kertváros keleti és nyugati részei között, a Margit sétány és a Szent István út kereszteződésében

• Tiszaszederkény és Tiszaújváros között

Külön felhívjuk a SPAR áruházban vásárlók figyelmét, hogy a verseny ideje alatt az áruházhoz legközelebb a Sajó utcán tudnak parkolni.

Bízunk megértésében és köszönjük, hogy hozzájárul az immár 29 éves rendezvényünk sikeres lebonyolításához!

Tisztelettel:

Lehmann Tibor
a Tiszaújvárosi Triatlon Klub elnöke
főrendező

triatlon0906