Tiszaújváros logó
Image
Tiszaújváros logó
Featured

Közlemény - Tiszaújváros Kártya

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Tiszaújváros Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2021. január 1. napjától hatályos, 25/2020. (XII.17.) önkormányzati rendelettel módosított 3/2016. (I.28.) önkormányzati rendelete értelmében a Tiszaújváros Kártyák nem járnak le 2021-ben, hanem érvényességi idejük a rendelet erejénél fogva 2026. március 31-ig meghosszabbodik, mely időpontig a Tiszaújváros Kártyák nem kerülnek lecserélésre, a Lakosságnak teendője nincs.

A Tiszaújváros Kártya igénylése során a kártya ingyenesen kerül kiadásra és 2026. március 31. napjáig lesz érvényes, nem kell évente érvényesíteni.

A kártyát tiszaújvárosi lakóhellyel rendelkező, vagy Tiszaújváros Város Önkormányzatának tulajdonában lévő lakást szolgálati jelleggel bérlő magánszemély, illetve ez utóbbi magánszeméllyel jogszerűen együttlakó hozzátartozó igényelheti.

A jogosultak a Tiszaújváros kártya iránti igényüket a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálati irodájában nyújthatják be. Az igénylőlapok benyújtása során – a jogosultság megállapítása érdekében – a személyazonosság igazolására alkalmas és a lakcímet igazoló hatósági igazolvány, valamint a szolgálati jelleggel bérelt lakás esetén a bérlet igazolására alkalmas okmány szükséges.

Letölthető igénylőlap WORD formátumban