Tiszaújváros logó
Image
Tiszaújváros logó
Featured

Emléklap

TÁJÉKOZTATÁS
az 50 éve Tiszaújvárosban lakók számára emléklap kiadásáról

Tiszaújváros Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 29/2017. (II. 23.) számú határozat 64. a-b-c. pontjában döntött arról, hogy azon városlakók részére, akik 50 éve folyamatosan a városban élnek – egyedi igénylés alapján – a polgármester emléklapot adjon ki.

 Az emléklapot az erre a célra rendszeresített igénylőlapon lehet kérelmezni. Az igénylőlap átvehető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatánál, illetve letölthető Tiszaújváros honlapjáról (www. tiszaujvaros.hu).

A kitöltött igénylőlapot a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatánál (Tiszaújváros, Bethlen G. út 7. fszt.) kell leadni. Az adatok feldolgozását követően a kiállított emléklapot postai úton kapják meg a kérelmezők.

Az emléklapot átvett városlakók nevét – városunk kitüntetettjeihez hasonlóan – közzétesszük Tiszaújváros honlapján, amennyiben ehhez az igénylő hozzájárulását adja.

Azok a városlakók, akik 2016-ban a város 50. évfordulója alkalmából vették át a jubileumi emléklapot és szeretnék nevük nyilvánosságra hozatalát Tiszaújváros honlapján, a honlapról letölthető vagy az ügyfélszolgálaton átvehető hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével kezdeményezhetik azt.

A hozzájáruló nyilatkozatot a Polgámesteri Hivatal ügyfélszolgálatánál kell leadni.

Polgármesteri Hivatal


Igénylőlap (WORD dokumentum)
Nyilatkozat (WORD dokumentum)